Blogger Layouts

Tuesday, September 20, 2011

Kép a Végzet Macskájáról

Hideg lett. A levegőnek isteni illata van. A szúnyogok eltüntek, az égbolt tökéletesen kék és a nyárnak vége.

Kyle Cassidy barátom itt lesz egy pár napig, hogy fotókat készítsen  Miss Maddy-ről, és hogy felvegye Lorraine első Roller Derby Bout küzdelmét a  Chippewa Valley Roller Lányaival. Kyle és én tettünk egy esti sétát, meleg kabátot viseltünk, Kukorica Gyermekeit játszottunk a mezőn, és érezni lehetett a telet a levegőben.


Igazából, hivatalosan Kyle a fent említett dolgok felvétele miatt van itt. Nem hivatalosan, Kyle a macskák miatt van itt. Ez egy iphone képe Princessről aki úgy néz ki mint a Végzet Macskája egy horror filmből.





...

A novemberi Az EGY ESTE NEILLEL ÉS AMANDÁVAL Showra,  péntek 16-án kezdik el árusítani a jegyeket mindegyik állámosra, kivéve San Franciscot, amelyre a jegyek vasárnaptől kaphatóak. Tekintetbe véve a sebességet amivel a Vancouveri és a San Franciscoi elővételes jegyek ma elfogytak, jobban teszitek, ha minál hamarabb megrendelitek a jegyeiteket  a forgalomba hozatal után. (d.e. 10 mindenhol, kívéve Portlandben, ahol d.e.11-kor kezdődik a jegyárusítás)


Október 31.

LOS ANGELES, CA Wilshire Ebell Színház 
A jegyek szeptember 16-án, pénteken d.e.10:00-től kerülnek árusításra.



(Jelmezek! Hallowe'en Los Angelesben. Azt tanácsoljuk, hogy viseljetek jelmezt.)


November 4.
SAN FRANCISCO, CA Palace of Fine Arts


A jegyek szeptember 18-a d.e 10:00-től kerülnek árusításra.
http://www.ticketmaster.com/event/1C00472C7527579B


November 6
VANCOUVER, BC Vogue Színház 
A jegyek szeptember 16-án, d.e. 10:00-től kerülnek árusításra.
November 8. 
PORTLAND, OR Aladdin Színház
A jegyek szeptember 16-én, d.e. 11:00-tól kerülnek árusításra.
A jegyek szeptember 16-én, d.e. 10:00-tól kerülnek árusításra.

...



Lássuk csak. Régi barátomat  és munkatársamat, Dave McKean-t tiszteletbeli A Dizájn Doktorává avatták Wolverhampton-ban.  Nem hiszem hogy valaha láttam Dave-en, hogy ennire kényelmetlenül érzi magát mint ezeken a fotókon. Bárcsak magán hagyta volna a kalapját. 



De a lényeg, hogy gratulálok Dave.











Ha az Egyesült Királyságban vagytok, menjetek el a Foyles-ba és nézzétek meg Dave "Magic of Reality" (A Valóság Varázsa) kiálítását http://www.foyles.co.uk/Public/Events/Detail.aspx?eventId=1338- a Richard Dawkinsszal közösen készített könyv az eredeti rajzai vannak kiállítva.
...

A One Book One Chicago oldalt akartam belinkelni. Szó szerint könyveket készíttettek az emberekkel,  újra feltalálták és kötötték a könyveket amelyek a One Book One Chicago választottak voltak az évek során. Audrey Niffenegger volt az egyi zsűri tag. Egy Neverwhere nyert. Itt olvashattok el mindent róla és megtekinthetitek a köyvek nagy részét http://onebookonechicago.tumblr.com/post/9588689435/one-book-many-interpretations

...

Íme a World Book Night (Világ Könyv Est) listája az Egyesült Királyság Száz Legkedveltebb Könyvéről: http://www.worldbooknight.org/your-books/the-wbn-top-100-books

Számos alkalommal kerültek könyvei a top 100-ba. Négy és félszer (A Good Omens volt a fél, osztozva Terry Pratchettel.) Ami nagyon szenzásciós. Íme a könyvek linkekkel és a szavazataikkal: http://www.worldbooknight.org/your-books/the-wbn-interactive-top-100-books

..

Jó. Akkor most alvás. Hogyan a lett ilyen hamar ilyen késő?

No comments:

Post a Comment