Blogger Layouts

Saturday, December 31, 2011

Az Újévi Kívánágom



Kívánom, hogy az elkövetkezendő évetel varázslattal, álmokkal és jófajta őrültségekkel legyen tele. Remélem, hogy remek könyveket olvastok majd és megcsókoltok valakit, aki csodálatonak tart titeket. Ne felejtsetek művészetet létrehozni -- írjatok, rajzoljatok, építsetek, énekeljetek vagy éljetel úgy, ahogyan csak ti tudtok.  Remélem, hogy valamikor a jövő évben meglepetét okoztok önmagatoknak. 


...Remélem csodálatos évetek lesz, amelyet veszélyesen és megbotránkoztatóan álmodtok majd meg; amikor valami olyat hoztok létre, amely egész addig nem létezett; amikor szeretve lesztek és lesznek olyan emberek akiket viszont szerethettek. És legfőként (mert szerintem több góság és bölcsesség kéne legyen most a világan) remélem, hogy bölcsek lesztek mikor arra van szükség, és jóságosak minden pillanatban. 

Erre az évre, a kívánságom mindannyiunknak pici és egyszerű.

Ez az.

Remélem, hogy az elkövetkezendő évben elköettek majd hibákat.

Mert ha hibáztok, akkor új dolgokat hoztok létre, új dolgokat próbáltok ki, tanultok, éltek és feszegetitek a határaitokat. Megváltoztatjátok önmagatokat és a világotokat. Olyan dolgokat tesztek, amelyeket eddig még soha és legfőképp, Tesztek Valamit. 

Ez a kívánágom Nektek, mindannyiunknak  és magamnak. Kövessetek el új hibákat. Pompás, csodálatos hibákat. Olyan hibákat, amelyeket még senki sem követett el ezelőtt. Ne akadj meg, ne állj le, ne aggódj, hogy valami nem eléggé jó vagy nem elég tökétetes bármi is legyen az: művézet, szeretet, munka, család vagy élet.

Bármi is legyen az amitől félsz, tedd meg. 

Köved el a hibáidat jövőre és örökké

No comments:

Post a Comment