Blogger Layouts

Friday, November 25, 2011

Ha most csütörtök van, akkor hová tűnt az elmúlt hét?

A blog bejegyzést, amit reggel írtam egy ujjal Amanda iPadjén, amig ő alud, megette az imént elmített iPad vagy az éter.


A csudába..
Íme a fantasztikus Los angeles-i asszisztensem,  Cat blogja a World Fantasy Con-ról és arról, hogy mi történt Los Angelesben, amig ott voltam. http://kittysneverwear.blogspot.com/2011/11/world-fantasy-con-late-late-show-neil.html
Épp a színfalak mögött vagyok a San francisco-i Brava Színházban.


Lássuk csak...


Először is, ezer köszönet mindenkinek, aki félelmetes könyvet ajándékozott, vagy felbátorított másokat, hogy tegyék ezt  All Hallow's Read-re. Köszönöm!


Craig Ferguson és a Late Late Show szuper volt. Úgy volt, hogy Amanda részét 4:20, kor veszik fel, az enyémet meg 5 körül, de egy új nyitó tánc miatt, a kb 6:30-ig ott voltunk... és az este további része pedig úgy alkalmazkodott ehhez, ahogy tudodtt...


Mark Evanier barátom volt a haggis felelős a Late Late Show-n. Szórakoztatóan és pontosan ír a színfalak mögötto élményeiről és a kilátásról az alábbi weboldalon:  http://www.newsfromme.com/archives/2011_10_31.html#021526




Balról jobbra: Amanda Palmer, Stephin Merritt. Ne figyeljetek a játék zongoristára a háttérben.


A Haggis Macsweens-ből jött a scottishfoodoverseas.com, a haggisz importőrök ászának segítségével. Az asszisztensem, Lorraine végezte a kemény munka nagy részét.  Mark Evaniert és Wil Wheatont  is beavatta a titkos haggisz importőr klánba és ehhez hasonló emaileket küldözgetett szét:


Hello mindenki,

Először is, KÖSZÖNJÜK hogy hajlandóak voltatok elfogadni a haggiszünket. És hogy törődtök vele. És hogy vigyáztok rá. Valóban igaz barátok vagytok...

Sajnos Mark, nem cc-zet engem, amikor azt válaszolta Neilnek, hogy csak egy pár saroknyira van, amikor Neil éppen az NPR-t vette fel. Mire megkaptam Mark üzenetét, már túl késő volt. A Haggisz Bolt zárva volt, a rendelés le lett adva, és Egy Pici Haggisz úton volt Mr Wheatonhoz egyenesen Skóciából pénteki szállítási határidővel.

Ha egyszerűbb az érintetteknek, akkor talán Mark átvehetné a haggiszt Wiltől és elhozhatná hétfőn. Az is ok, ha Wil megszeretné tartani a haggiszt és megteszi az utat ő. Amelyik a legegyszerűbb megoldás, az legyen. Nem szeretném, ha a haggisz megzavarná az életünket és a feje tetejére állítana mindent.

Még egyszer köszönet,

Lorraine



Azért idézem az egészet, mert imádom a haggiszes emaileket, amik szét lettek küldve. (Végül Mark Evanier vette át a haggiszt.)

íme az interjú...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SIeENhc5hv4

Jó. Szóval a Wilshire Ebell Hallowe'en show csodálatos volt, bár egy kissé kaotikus. Későn értünk a színházba, késtünk a Late Late Showból, így nem volt időnk próbálni. A jelmez verseny és csevegés több időt vitt el, mint hittük volna  és pontban 10:30-kor le kellett jönnünk a szinpadról vagy a turné tökké változott volna. A tervezett programot felpörgettük amely igy különösen változatos ünnepséggé alakult.... és csodálatos volt. Semmi sem úgy működött ahogy terveztük, de olyan volt, mintha mindenkinek, minket is beleértve, olyan élményben volt része, amely csak egyszer történik meg. 


Az ijesztó nyúl ikrek nyerték meg a versenyt. Roborina lett a második helyezet amig a bal oldalon álldogálló Hester Prynne nem nyert, habár a világító A betűje volt gyakran az egyetlen dolog amit a közönségből látni lehetett a színpadról. Igyhát mindig tudtam, hogy hol volt. (Margaret Cho mutatott be minket és segítkezett a jelmezversenybe. Ő egy nagyon jó dolog.)





Amanda és én felvezettük a parton. A Madonna Inn-ben töltöttük az éjszakát (Még mindig azon tűnődöm, hogy vajon ez  az igazi Amerikai Istenek hely, vagy nem. Azt hiszem, valószínűleg igen.) . Másnap reggel elvezettünk San Francisco-ba.


(Most holnap van,  a Brava show után vagyunk. Igen kevés idő jut a gépelésre.)


A Brava show sokkal időszűkébb volt, mint a Los angelesi show. Más dolgokat olvastam fel (Azt tervezem, hogy más dolgokat olvasok fel minden este). Nem volt szigorú szinpadi takarodónk, ami azt jelentette, hogy kicsit elhúzódhatott a műsor, de senki sem aggódott emiatt. A Jane Austen Argument bemutatta új kislemezét, a  Holes-t, melynek dalszövegét én írtam, és a borítót pedig Mark Buckingham készítette. (Itt hallgathatjátok meg.)


Elő-szülinapi ajándékként Amanda  eljátszotta nekem a "Walk on the Wild Side"-ot, melyben közreműködött a Jane Austen Argument és Lance Horne.





Végül (csak mert be kell fejeznem az eme blog írását és mennem kell aludni, annak ellenére, hogy mennyi mindenről szerettem volna írni) holnap jelenik meg az Absolute Sandman Volume 5, amely az Endless Nights -ot és a Dream Hunters -t  és még sok egyebet tartalmaz. Az Amazonon árleszállítással előrendelhető, valamint az Indiebound-tól is előrendelhető. (A Barnes and Noble-nél is előrendelhető, de őket addig nem linkelem be, ameddig vissza nem teszik a Sandman képregényeket a boltjaik polcára.)


Vagy menjetek el a helyi képregény voltba és vegyétek meg ott.


Aúgy a Barnes and Noble mostanában csinált valami csodálatosat. Tavaly felvették, amint felolvastam  James Thurber "The Thirteen Clocks"- című könyvének a nyitó szakaszát. Ez az egyik kedvenc könyvem.  my favourite books. És most elkészült az animációs változata, amelyet  megtekinthettek a Barnes and Noble blogjának linkjét követve.


Jó. Akkor most alvás

No comments:

Post a Comment